Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Yoruldum Artık Uzmanlara Soruyorum :(
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 13-04-2008, 01:35:41
tolgman tolgman isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Balıkesir Şubesi
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 0
tolgman isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Unhappy Yoruldum Artık Uzmanlara Soruyorum :(

Arkadaslar benim Balikesir Online Forum adlı web sitem var.bu pr degerleri ile de yaklasık nerden baksam 1-1,5 yıldır ugrasmaktayım.Sitemin 7-8 ay oncesine kadar pr degeri 2 iken suan 1 de ben yukseltmeye calıstıkcada dusmekte sanırım.Ben nerde yanlıs yapıyorum cozemedim sitemap i ekledim 65.000 kusur sayfamın oldugunu soyluyor ve 19.000 kusurunu dizine ekledi diyor fakat site:Balikesir Online Forum dan bakınca 13.000 kusur sayfam cıkıyor bu nerdeyse 1 yıl boyunca 18.900 olarak kaldı yukseltmek icin ugrasırken temelli gitti benim bu ise basladıgımdan beri sahte sayfalarım var 15 adet olması lazım ana sayfamın altından bir link ile 1 tanesine bagladım ordanda digerlerine ama sahte sayfalarımı yaparken de normal bir siteymis gibi tasarladım sahte sayfalarımı kaldırmadım cunku daha oncelerden okudugum bir yazıda sahte sayfalarımı kaldırırsam hemen google bunun sahte oldugunu tam onaylar ve garanti sandboxa sokar diye okumustum neyse o yuzden ustlerinde guncellemeler yaptım kelime oyunları ile tema degisiklikleri ile ve tum sahte sayfalarım googlede cıkmakta fakat pr dusuyor + sitem indexlenmiyor indexlenen kısımlarda yawas yavas gidiyor.

Simdi arkadaslar benim durumum bu ben ne yapmalıyım nasıl tum sayfalarımı indexletebilirim her ne kadar zamanımı alsada sorun degil. ayrıca site uzerindede degisiklikler yapmalımıyım neler yapmalıyım

Yorum yazan arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum..
Text Reklamlar