Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne alaka arkadaşım adsensenin bakıma girmesi ve hizmet verememesi milyonda bir görülen bir olay değilki her hafta 10-20 dakika bakım oluyor ve hizmet verilmiyor yüzlerce açılmış konu var ve sen bu konulara bir tane daha ekliyorsun insanımıza bak ya hemen senaryo yazmaya bayılıyor
Güzel kardeşim seneryo falan uydurduğum yok benim derdim çok başka adsense in bakımda olduğunu çok iyi biliyorum bu seferki bakım nedeni ise bazı ülkelere yeni içerikler eklenecek olması benim değindiğim nokta çok farklı sadece bu bölüm sık okunduğu için adsense başka bir konyu ilişiklendirdim he sen kimsin dersen ben cahil sıradan bir insanım yalnz david lawee ile iletişime geçme şansınız varsa son zamanlarda ne yazık ki internet özgürlüğünün mahkemelerce kısıtlanması ve son olarakta groups.google a açılan davanın sonucunda tt nin groups'a erişim iznini durdurması ki bu konuda sadece içeriği yazanlar sorumludur kullanım şartları ve anlaşmada google'ın yazılan içerikler ile yargılanamayacağı açıkça görülmekte artı stratejik olarak müşteri potansiyelininde düşük olmasından dolayı 2008'in 2. yarısında google Türkiye ve Türk kullanıcıları ile ilgili yeni bazı acı ama gerekli kısıtlamalar getirecek sonuç mu madem metalarda da dendiği gibi google seviyoruz o zaman bence bir an önce harekete geçmelisiniz ama doğru ya siz demediniz mi ? Bunun için konu açılır mı ? diye