Merhaba
Chat.Gen.Tr - Chat - Chat Siteleri - Chat Odaları - Chat Sayfaları - Chat Kanalları adlı sitem yaklaşık 16 ay önce google api sistemini kullandığım için (serach motorları arama kelimelerinin indexlenmesi yüzünden )
Sandbox yiyip Pr 5 İken Pr 0 a düşürüldü ve 12 ay Arama motorlarında hemen cıkmadık Son 4 aydır Sitemiz diğer spam yapan yada sandboxa düşen siteler ile birlikte 6-7-8 inci sayfalarda gezinmekte su anda .
Hala sandboxta olup olmadığını ben anlayamadım Chat kelimesinde 1 Sayfa 1 ci sıradaydık . Su an 6-7-8 inci sayfalarda geziniyoruz .
Bu nasıl cezadır ne pr miz geri geldi nede tekrar ana sayfayı görebildik . site son 16 aydır Tertemizdir External link alınmamıştır Site içeriği belirli aralıklarla yeni eklentiler eklenip indexlenmesi beklenmektedir ama ilginçlik burada da var . Site ayda bir kez bot tarafından ziyaret ediliyor 2-3 link alıp gidiyor sadece o kadar .
Bu spam sandbox değilse nedir ve gördüğüm en uzun ceza sanırım bu 16 ay .
Google 1998 yılında alınmış bir domaini eziyor sanırım ama neden bunu yapıyor bilemiyorum.
Kendine güvenen arkdaşlar la bu konuda bilgisi ve destek verebilcek arkdaşlar la diyalogda bulunmak istiyorum .
Teşekkürler