Mesajımı yazdıktan sonra kendi mesajımı moderatöre bildir iconunu tıklayıp konuyu baltalıyor, gereğini yaparsanız sevinirim yazıp bildirdim. Sizlerde tıklayıp bildirebilirsiniz.
Dipnot : Küfür olmasın diye editleyip o şekilde yazdım. Yakışmıyor. O benim kendi terbiyesizliğim.
Eskiden her mesajım bilgi ve resmi mesajdı. Üyeliğimi kapatıp 1 yıl ara verdim ve geri döndüğümde hiç birşeyin eskisi gibi olmadığını gördüm. Resmi ve bilgi mesajlarım bitti açıkcası. Forum çok büyümüş. Bu tarz açılan konuların %80 i fake. Aynı link değişimi bölümünde olduğu gibi. Al birini vur ötekine demekten başka birşey gelmiyor elden.
İnternetten para kazanma bölümünün bu tarz şeyleri kapsadığını ilk defa sizden duydum. Haylen inanmıyorum.
ben hiçbir şeye tıklamadım çok ilginç bir karakterin var arkadaşım gerçekten
benim entrikalarla yalan dolanla hiç işim olmadı olmazda ben yazdığımın arkasında dururum sende dur eğer şikayet etceksen önce kendini et sonra beni et ayrıca rep puanı derdindede değilim onlarla sen uğraş tekrar ediyorum burdaki insanlara saygı duymalısın onların hepsi bu sitenin bir üyesi ve webmaster olmak zorunda da değiller
webmaster olanında diğerlerini hor görmeye hiçmi hiç hakkı yok
eğer senin gibi düşünen iki arkadaş daha burda yazı yazsın ben kendim burayı terkederim merak etme
şikayet mikayet etmedim bu işlerlerlede sen uğraş ama ilk önce kendini şikayet et