Aynen iyice boku cıktı bu bölümün ptc mtc abuk subuk konular var.
Mail oku şukadar kazan günde şukadar linke tıkla ayda bukakadar para paypalına yatsın.Burası cidden webmaster forumu olmaktan çık biri gelir üye olduğu gibi referans link verir bidaha görünmez:S
Bu bölüme bi çeki düzen getirilsin artık.
Vay bişeysine koyim R10 mu burası? Şerefsizim foruma ara vermek yaramamış. Ne hale gelmiş böyle ya. Sanki misafir gibiyim. Ana sayfadaki "Webmaster Forum" yazısına kanıp üye olmuştum. Yoksa ne işim var. O zaman sizde ana sayfaya girmeyin

Ne günlere kaldık ya. 1-0 öndeyiz. Konuyu açan arkadaş haylen -1 de. Verin repleride ortamı yeşillendirin bari biraz. Haylen söylüyom. Gerenksiz başlık görüşündeyim haylen.
biriniz eski üyesiniz biriniz moderetör
koymalı moymalı götürüyosunuz valla
bu hakkı nerden alıyorsunuz bilmiyorum ama yaptığınız çok ayıp insanlığa sığmaz bende webmasterim benimde almanca sitem var ama bu bana burda
koyma hakkı vermiyor
ben buraya bu linki koydum ve gerçekten para kazanıyorum
başlığa dikkat ederseniz bunu da burdaki üyelerle paylaşıyorum hatta yardımcı olmaya çalışıyorum
webmaster olarakta sitemden para kazanıyorum isterseniz onuda sizlerle paylaşırım (yanlız biraz almanca lazım)
forumun kalitesi bence sizlerden dolayı daha aşağı düşer bu üsluptaki kişilerin moderatör olması forumun kalitesinide ortaya koyar
eğer yönetici uygun görürse bu sayfayı kapatır benide banlar olur biter ama burda koyanları banlamazsa gerçekten ayıp etmiş olur
ben yalan dolan hikaye peşinde koşmuyorum burdan insanlar para kazanabiliyor
rahat bırakın kazanmak isteyen kazansın birşeyin sonucunu görmeden yorum yapmak hoş olmaz
önyargılarınızdan kurtulun forumun daha geniş kitlelere hitap etmesi yanlış bişey değildir aksine dikkat çeker üye saysını arttır
gurbetten selamlar