Serkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özgün içerik = google tarafından indexlenmemiş metin dizisi..
Döngü
Büyümek ( çok kazanmak ) = özgün içerik
şunu unutmayalım..
Özgün içerik örneği: gezginler.net
Çalan binlerce site var içerğini..
ama gezginler hep marka olucak çünkü özgün yazılar..
Karışık gibi olsada çok basit..
yazdıklarınızın karşıtı bunlar değil midir?

benim yazdığım şiir, bestelediğim şarkı da özgün içerik, bunlarla ilgili site yaptığımda, seosunu tamamladığımda, bir kaç kaliteli link değişimi yaptığımda pr değerim uçacak mı? hitlerim tavan yapacak mı? adsense kazancım karnımı doyuracak mı?
dediklerinizi yaptım, özgün içerik, seo ve backlink?

diyeceksiniz ki "-senin şiirlerinden millete ne? ne yapsınlar senin şiirlerini?" e hani nerede kaldı özgün içerik faktörü o zaman?

tekrar diyeceksiniz ki "-özgün içerik olacak ama aynı zamanda insanların ilgi duyduğu, arattığı konu olacak". milletin çok fazla aratacağı bir dal özgün müdür? özgünlüğü mü kalmıştır?

ya da şöyle sorayım, milletin çok fazla aratacağı dalda zaten arama potansiyelden daha fazla site yok mudur?

tamam, diyelimki çok fazla aranan bir konu bulduk. ibrahim tatlıses blogu açtım ve içine hiç bir yerde olmayan ibrahim tatlıses hakkında kendi kişisel görüşlerimi, eleştirilerimi ve övgülerimi özgün bir şekilde yazdım. kim ne yapsın benim bu yazdıklarımı, paylaştıklarımı?

popüler olan bir dalda zaten bir çok özgün içerikli site mevcuttur. bu siteler arananlara karşılık vermeye çalışır ve verir. popüler konuları zaten kalıplaşmış siteler kapmamış mıdır? benim kendi kişisel "özgün" görüşlerim bu sitelerin yanında durabilir mi?