Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - çok indexli olmak Sağlam olmak demekki ?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #5 (permalink)  
Eski 08-04-2008, 15:26:49
_XAR_ - ait Avatar
_XAR_ _XAR_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

İstanbul Avrupa Şubesi
iTrader Puanı: (4)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 23
_XAR_ isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
_XAR_ - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to _XAR_
Tanımlı

Alıntı:
Pagan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tamamen PR için konuşuyorum.. (hit için ayrı)

Çok fazla indexli olmanın PR için hiçbir değeri yoktur. indexli olmanın PR la uzaktan yakından alakası yoktur. bir site 100bin indexli de olabilir 10indexlide olabilir bunun Pr la hiç bir alakası yoktur.

Şimdi bunları neden yazıyorum. Link sattığım Pr5 bir site var. 9 sayfası indexli. ana sayfa dahil 7 sayfası Pr5.

ama link için birinden bir özel mes alıyorum :

"bilginlendirme için teşekküre ama ben sağlam bir site arıyorum en az 1k indexli"

şimdi güleyim mi ağlayayım mı? bir kaç kişi daha demişti önceden?

Pr için 1k indexin ne değeri var? bir çok domain geldi geçti elimden Pr 5-6-7.. birçoğuda 3-5 indexli idi. hatta 1 indexli olanlar var sadece anasayfa. ve bir çok güncellemedir Pr5...

1k indexli olmakla sağlamlığın ne alakası var?

benim tecrübelerimde böyle birşey yok.. sizde varsa söyleyin bende öğreneyim.

ana sayfası Pr5 olan bir sitenin ha 1 indexi olmuş ha 1k indexi olmuş bunun PR konusunda sağlamlıkla ne alakası var ?

biri bana anlatırsa sevinirim.

hala bazılarınız spamla kafayı bozmuş. 5 sayfa özgün bir site mi PR kazanır ve korur ? yoksa 1000 sayfa ve özgün olmayan içerik mi kazanır ?

örnek geçmişte sattığım bi pr7.. 10 sayfası indexli. ve 3 güncellemedir pr7...

örnek geçmişte sattığım bi pr6.. 10 alt sayfası Pr6. 30 indexli.. hala Pr6...

örnekleri çoğaltabilirim.. az indexli ve PR ı yüksek olan...

Bence o arkadaşlar index ile Backlink i birbirine karıştırmıl olabilir. Ki öyle olsa bile bu durumdan bir farkı yok. Ama direkt index sayısını baz alıp ona göre link alımı yapıyorsa traji-komik ...