chnstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
baska bir hosting firmasına gecmeyi istiyorum ve alan adımı bu firmaya transfer edicem arkadaslar. öğrenmek istediğim bunun herhangi bir sakıncası varmıdır. bilmediğim için soruyorum veri kaybı, backlink, pr... yada başka sakıncası olabilirmi. ve son olarak sitemin içeriğini yeni hosting alacağım firmaya nasıl tasıyacağım. bilgisayarıma dosyaların yedeğini aldıktan sonra yeni hosting aldığım alana upload mı edicem bumudur? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

alan adını transfer edicem derken domain kaydını baska firmayamı transfer edicem dıorsun eger bunu dıorsan sitenin icerigi ile alakası yok sen hangı fırmaya tranfser edıeceksen domaın kaydın oldugu firamdan yen firmana transfer yapabılırısn

Host firmasınımı degişecen yanı sitenin iceriklerini saglayan ftp yanı fpt ıy aldıgını hostcu mu hostingini degiseceksen ftpdeki dosyları bilgisayarına kopıle al yanı public html dosyasında olur o kalsorun icini komple bilgisayarına kopıle sonra hostingi degiş yani dns leri diğer yeni hosting firmasının dnslerine cevırıp ftp alanın acıldıkdan sonra bilgisayarına kopiledigin dosyaları fpt nin icine public html klasorune upload edıorsun oke

ıkı secenekde belırttım konun anlamadıgım ıcın fırma mı hostingmi ikisinide yazdım umarım yardımcıolmsuumdur tskler kolay gelsın