merhaba arkadaşlar bir müşterim için adwords reklam vermek istiyorum yanlız bir kaç kelimede sorun yaşıyorum bunu nasıl düzenleyebilirim sorun şu:
Online Eczane Kimliği Gereklidir [?]
Görünüşe göre, ABD’yi ve/veya Kanada'yı hedefleyen anahtar kelime listeniz eczanelerle ilgili bir içeriğe sahiptir. Google politikası, ABD’deki ve Kanada’daki online eczanelerin ve online eczanelere bağlı kuruluşların, ABD’yi, ABD’ye bağlı toprakları (Amerikan Samoa’sı, Guam, Porto Riko, ABD Virgin Adaları) ya da Kanada’yı hedefleyen reklamlar veya anahtar kelimeler için geçerli bir PharmacyChecker kimliği sağlamasını gerektirmektedir.
AdWords programı yalnızca ABD'de ve Kanada’da bulunan eczanelerin verdiği reklamları kabul etmektedir. Google politikası, reçeteyle satılan ilaçlara yönelik AdWords reklamlarının diğer ülkelerde gösterilmesine izin vermemektedir.
PharmacyChecker kimliğinizi şimdi göndermek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın ya da bu politikayla ilgili bir ayrıcalık isteyin. Kimliğinizi daha sonraki bir tarihte de gönderebilirsiniz.
Anahtar Kelime(ler): v-pills
Geçerli bir eczane Kimlik Numarası gönder / İstisna isteğinde bulun
not: aynı işi yapan firmalar ve ve bunların hiçnbirinde
Online Eczane Kimliği yok yardımlarınızı bekliyorum tşk.