1 Şubat 2008 tarihinden itibaren resmi olarak yayına başlattığım bir projem var. Şu anda scripti ve gelişmeler ile bizzat ilgileniyorum ve sürekli geliştiriyorum.
Yaklaşık 20 gün önce puan sistemini devreye soktum. Sitede yapılan işlemler ile puan kazanıyorsunuz. [ Sistem devreye girdiğinde daha önceden yapılmış işlemler için kazanılan puanlar otomatik olarak her üyeye eklendi. ]
Size; resim yüklemek 1, resminizin gösterimi 5 puan kazandırıyor. Toplam puanınızı, resim sayınızı, resimlerin gösterimizi ve birçok şeyi kontrol panelinden takip edebiliyorsunuz.
Bu puanlar ile hediye vermeyi düşünüyorduk ancak vazgeçtik ve nakit paraya çevirmeye karar verdik. 2500 puan 1 ytl yapıyor. Puan fazla gibi görünebilir ancak puan kazanmak zor değil. 1 hafta önce üye olarak 18000 puanı gören var. Bu tamamen size ve çevrenize bağlı.
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Sizce nasıl olur? Değiştirmem, eklemem gereken yerler varsa alabilirim. Şu anda nakit para hesaplama sistemi dahil herşey hazır. Sadece biraz araştırma yaptıktan sonra bu konuya girmek istiyorum. Olmazsa puanları başka türlü değerlendireceğiz...
Şimdiden çok teşekkürler...