Açıklama için çok teşekkür ediyorum, tamam şuan kafamda yerleşmiş durumda ama yine de sorularım var.
Örnek bir soru 15bin botnet'i olan bizle neden uğraşsın? Googleyi kapatır

2. soru : Biz 1000 veya 2500'e kadar botnet'i engelleme yolunu bulursak Kardeşim merak etmeyin 200 ytl veya 100 ytl aylık ekstradan ödemeyi hepimiz kabul ederiz eğer bukadar botnet'i önleyebilirsek.
Zaten 2500 botnet'i ne donanımsal ne de yazılımsal TAMAMEN MANTIKSAL olarak engelleyebilirsek bunun çözümünü bulduk demektir. 10mbit'le 2500 bot ( herşey örnek veriyorum sayılara takılmayın ) önleyebilirsek hattı çıkarırırz 100mbit'e ( aradaki fark kimseye ekstra olarak görünmez aksine "GEL SALDIR *** BEBE" söyleyebilmek için eminim ki herkes bu parayı verir.
Şimdi anlatmak istediğim şu.
Neden paylaşmıyorlar?
Diyeceksiniz ki adam kendisi engelliyor eğer paylaşırsa saldıran bunu bilecektir.
Bilemez abicim yaparsın bir yazılım kodlarını saklarsın ne kadar saklayabilirsen onu da kar edeceğin bir miktara satarsın.
Kim bunu yapabildi?
Hiçkimse.
Benimde susma zamanım geldi herhalde herkesin araştırıp ve
Öğrenemediği gibi..
hocam yazılımı saklamak diye bir şey mümkün değil, zaten yazılıma girince iş siz yazacaksınız ben kıracam yazdığınızı, siz yenileyeceksiniz kodunuzu, ben gene kıracam, bu böyle gidecek... 2500 botu sanırım softlayerın 1gblık cisco ddos firewallı engeller... abacus üstadın bu konuya gelip yorum yapması faydalı olacaktır. onun ciddi ilgisi var bu konuda...