Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Server Uptime - Site Monitor
Tekil Mesaj Gösterimi
  #9 (permalink)  
Eski 28-03-2008, 11:46:04
Mickey Mickey isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Üyeliği durduruldu

İzmir Şubesi
iTrader Puanı: (62)
iTrader Feedback: (96%)
Rep puanı: 133
Mickey isimli üyemiz daha yolun başında.Mickey isimli üyemiz daha yolun başında.
Mickey - ICQ üzerinden Mesaj gönder Mickey - AİM üzerinden Mesaj gönder Mickey - MSN üzerinden Mesaj gönder Mickey - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to Mickey
Tanımlı

Şimdi anladım, çünkü ben status2k yı kullanırken hiç bir şeyi açmadım da SNMP vb. gibi
Tabi sizin ki script olmayacağı ve dosyalarla makineye ulaşamayacağı için böyle bir istekte bulunmanız normal.
Valla hocam kişisel olarak bir yorum yapmak gerekirse eğer forumda zaten parmakla gösterilebilcek güvenilecek kişiler var, ben sizi onlardan birisi olarak görüyorum. En azından yaptığınız işler konusunda saçma sapan konular açılmıyor. Saçma sapan konular açılan her insan güvensiz değildir ancak görünen köyde kılavuz istemez
Şu an için birşey diyemem açıp açmama konusunda ama iki version oluşturabilirseniz bir tanesi SNMP açanlar için, diğeri normal kullanıcılar için daha iyi olur diye düşünüyorum. Hani ali açmaz belki ama mehmet açar.