Alıntı:
AcidShock´isimli üyeden Alıntı
GüzeL Kardeşimin Vermiş oldugu Ücreti bir kenara iteLim Sitesini gezdim gördüm güzeL Fakat Site içersinde Op oLamk veya admin oLmak istiyenlere güzel paralar talep ediyor etmiş olduğu paralarda ufak caplı paralar deyil fakat buraya gelipde 150 ytL başka parası olmadıgı söylemiş artı olarak Konu altında güzeL Kardeşimin tanıdıkları var kafasına Göre x bir vatandaş Fiyat söylüyor digeri nomaL Müşteri ile konuşur gibi arkadaşınla eşinle dostunla konuşuyor kafaya alınan kişide ortada kalıyor çok güzel fikir vede düşünce yanlız bazı kişiler sizin bu yaptıkloarınızdan dolayı sizi tebrik etmek yerine ayıplar her zaman ögrendim tek bir kelime vardır güzel kardeşim fazla kurnaz kendisini düdükler diye bunu sakın unutma derim sana. |
Hocam webtasarmı felan bırakıp siz bir film şifketiyle anlaşın güzel senaryo yazıyorsunuz !!!!
ayrıca beni sitemde görevli olamak isteyen arkadaşlar hakkında fiyatı ben belirlerim siz degil! diger sitelerde bu fiyatların 2 katıdır sırf ben biraz para bulabileyim link alabileyim diye sana pahalı gelen o fiyatı ucuzdan veriyorum aslında ama bulamıyoruz mecburen harçlıklarımdan biriktirdigim paralarla birşey yapmaya çalışlıyorum
Ayrıca foruma kendi arkadaşları azıyor demişsin orda soru soran arkadaşlar ücretsiz görevli seçilen op lar ve görev yükseltmek isteyen insanlardır !
dürüst adam herkezi ekndi gibi dürüst DOLANDIRICI YALANCI BİR ADAMDA HERKEZİ YALANCI SANARMIŞ...
Saygılarımla...