GüzeL Kardeşimin Vermiş oldugu Ücreti bir kenara iteLim Sitesini gezdim gördüm güzeL Fakat Site içersinde Op oLamk veya admin oLmak istiyenlere güzel paralar talep ediyor etmiş olduğu paralarda ufak caplı paralar deyil fakat buraya gelipde 150 ytL başka parası olmadıgı söylemiş artı olarak Konu altında güzeL Kardeşimin tanıdıkları var kafasına Göre x bir vatandaş Fiyat söylüyor digeri nomaL Müşteri ile konuşur gibi arkadaşınla eşinle dostunla konuşuyor kafaya alınan kişide ortada kalıyor çok güzel fikir vede düşünce yanlız bazı kişiler sizin bu yaptıkloarınızdan dolayı sizi tebrik etmek yerine ayıplar her zaman ögrendim tek bir kelime vardır güzel kardeşim fazla kurnaz kendisini düdükler diye bunu sakın unutma derim sana.

Alıntı
» Cevap Veren CaCaLa Puan Ver : [ 0 ]

CaCaLa
Site Sorumlusu

Durumu Dışarıda

--------------------------------------------------------------------------------
Giriş Sayısı : 280
Forum T. Puanı : 30
Msn : seslidostluk@seslidostluk.com
Kişiyi : Arkadaşım Yap

--------------------------------------------------------------------------------
Olgunluk
27%
Aktiflik
28%
Forum Katkısı
24%
Tüm Siteye Katkısı
50%
Hepsinde süper admin olmak isteyen arkadaş 125 ytl vermesi gerekiyor ve kendine ayit bir odası olmuyor tüm sitede görevli olmuş olur

---İMZA---

Herşeyin daha güzeline daha iyisine ulaşmak için durmak yok yola devam....