Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - aceminin bloğu ancak bu kadar olabiler
Tekil Mesaj Gösterimi
  #15 (permalink)  
Eski 17-03-2008, 19:03:37
teknohaberci - ait Avatar
teknohaberci teknohaberci isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Yurtdışı Şubesi
iTrader Puanı: (7)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 436
teknohaberci isimli üyemiz bir mücevher!teknohaberci isimli üyemiz bir mücevher!teknohaberci isimli üyemiz bir mücevher!teknohaberci isimli üyemiz bir mücevher!teknohaberci isimli üyemiz bir mücevher!
Tanımlı

Alıntı:
SidnuS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında tasarım pek de önemli değil yayınladığın yazılar ilgi çekiciyse sitenin görselliğini unutturur gözü yormayacak renkler seçmen daha iyi olacaktır(erkek gözüyle bakıyorum tabiki) wordpress tabanını kullanmanda bir artı başarılar dilerim...
Forumda pek fazla aktif bayan arkadaş yok yani bir elin 5 parmağını geçmez. Yardımcı olabileceğimiz konularda bilgi istiyebilirsin seve seve buraki arkadaşlar yardım edecektir.
sağolasın yaa teşekkür ediyorum yorumun için yardım istiyorum sağolun koşuyorsunuz hemen

Alıntı:
Forumum´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tema fazlasıyla basit duruyor Sende Hayırsız Çıktın buradaki temayı kullanabilirsin
bu temayı ben uyarladım ve hoş buldum senin verdiğin tema yani önerdiğin tema bence hiç güzel değil ne bilim çok cafcaflı geldi gözüme ama yine de çok teşekkür ediyorum sana öneride bulunman bile inceliktir

Alıntı:
NoPassaraN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence fena degil ama google reklamlarını menulerin içine koymaya calıs sitenin hedef kitlesi bu reklamları tıklamaya cok musait bence

haklısın ama 3 reklam sınırı var işte arada kaldım