gerçekten bu google zıvanadan çıktı.. Adamların çalışma ortamlarının resimlerini görüyoruz ki admalar niravanaya ulaşmış ne yapcaklarını bilemiyorlar.. Böyle ban sebebi mi olur ya utanmasalar canımız sıkıldı banlıycaz.. neymiş diğer kullanıcılara ayıp olur diye sizi banladık

bende çok eskiden adsenceden baya para kazanmıştım hoş bir kaç ay sürse ve hile hurda ile olsada

evet yaptım uyardıklarında ise açıklarını bir bir anlattım adamlara.. e tabi sonra banladım

tam akıllanmıştım hadi bir daha deniyelim bir reklam koyalım şuraya koyduk biraz para ladım şimdi ödemem gelmişti 150$ falan bişe vardı o da iki aylık para çat böyle bir mesaj geliyor

hilginç buluyorum.. eskiden öderlerdi sanırım böyle sebepesiz banladıklarında içerdeki parayı ama artık onu da yapmıyorlar heralde

Ha bi de hesabıma son girdiğimde tek tık yanında da 1.5$ yazıyordu, tam sevinmiştim aha kaliteli reklamlar çıkıyor derken son girişim o giriş oldu hesaba.. Belki bu sebepten ötürü de banlamış olaiblirler.. bu adam topluycak nevaleyi biz sıkalım iyisi mi boğazını.. Neyse önemli değil ama kaliteyi gerçekten çok düşürdüler adsence kullanıcıları adına.. Hoş adamalr bir nevi tekel istediği gibi def edebliyor başından.. bize de boynumuzu büküp hadi başka bir hesap bulalım yada bırakalım bu işleri demek düşüyor.. geçmiş olsun