Osman Çok saol Dostum cevapların ve yardımların için. Çok şükür Nixcon Forumda hallettik bu sorunu. --> Nixcon Networks

usr/local/apache/domlogs/ 4.5 GB olmuş, öyle olunca ikide bir kapanma oluyormuş, bunu da yeni öğrendim. domlogs'ın içini boşalttım ve apache'yi baştan başlattım, çok şükür Allah nazardan saklasın bir kapanma falan olmuyor şu anda.

Yalnız SIM sorunu devam ediyor : ) 5 dakikada bir kontrol etsin diye ayarladım şimdi yine 5 dakkada bir restart atıyor. Gerçi bir zararı yok sanırım. Ama yine de sorun neyse tabi düzeltmek en güzeli. Ben kendi konfigurasyonumla senin Konfigurasyonu bir karşılaştırayım saol.

Bu arada benim Mod_evasive konfigurasyonum default ayarda :

<IfModule mod_evasive.c>
DOSHashTableSize 3097
DOSPageCount 6
DOSSiteCount 100
DOSPageInterval 2
DOSSiteInterval 2
DOSBlockingPeriod 600
</IfModule>

Ben de senin gibi
DOSEmailNotify mail@mail.com şeklinde eklesen sanırım daha iyi olur, bilgi almış olurum olup biten hakkında. Çok sık geliyormu mail sana Osman

Bu arada hani bi ara 50 bağlantı yapayım demiştim ya yukardaki yerde 100'ü 50 yapmıştım olmamış. Acaba bu ayarların tek tek anlamlarını biliyomusun, sen bayağı bir değiştirmişsin de, yukardaki default hali, aşağıdaki de senin.

<IfModule mod_evasive.c>
DOSHashTableSize 3097
DOSPageCount 10
DOSSiteCount 25
DOSPageInterval 1
DOSSiteInterval 1
DOSBlockingPeriod 600
DOSEmailNotify asdasdas@sdfsdfasd.com
</IfModule>

Acaba hepsinin görevleri ne o satırların iyi olur öğenirsem ben de olmazsa senin gibi yapayım.