Bu rekabet değildir.Piyasayı bozmaktır.Böyle bir rekabet kanunu olamaz.Bi ürün yada mal satmıyoruz..Biz fiyatları düzgün tutar ve mantıklı şekillendirirsek herkes kaliteyi ve düzgünlüğü almış olucaktır ve hakkını vermiş olucaktır.15 YTL ye yapılan bir logo ile benimki asla kıyaslanamaz bunun imkanı yok.Ama her malın bir alıcısı vardır cümlesinide eklemek istiyorum.15 YTL'ye yapan arkadaşa haksız demiyorum.Benim müşterimi çalıyorda demiyorum.
Aslında kendi 1 logo yapıp 100 YTL alacakken , 100 YTL kazanmak için 6 farklı müşteri ile uğrasıyor.
15 YTL aldıgı için hiç ugrasmadan yapıyor.Yanlış anlaşılmasın bu insanlığın temelinde vardır.
Bir iş için emeğinin karşılığı verilmez ise kesinlikle kişi işe kendisini adayamaz.15 YTL yapılan havaleye değmez arkadaşım.Tasarımın o kadar değersiz ve ucuz mu senin? R10 üzerinden 350$lık müşterimde oldu 3000$lıkta.Herkes piyasayı bir çizgi üzerinde tutarsa herkes kanıtlaya kanıtlaya , düzgün çalışmalar vererek , tasarımın basit birşey olmadığını insanlara anlatarak , insanların logoyu-banner'ı birbirinden ayırmalarını sağlayarak yollarına devam ederler.
NOT :
Bu arada konu başlığındaki dersunu ben değiştirdim MODERATÖR OLARAK.Uygunsuz bulduğum yerleri değiştirirken birine sormama gerek yok.Zaten bunlar herkesin gözü önünden geçiyor.Türkceyi biraz daha korursak arkadaşım çok daha iyi olur bizim için.Biliyorsun Atatürk , Türkce ,Türkiye , Laiklik bizim elimizde kalan son değerler.
Herkese hayırlı satışlar diliyorum.