Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - İlginç Bi Durum
Tekil Mesaj Gösterimi
  #3 (permalink)  
Eski 28-02-2008, 23:00:57
ALTIN_NESiL - ait Avatar
ALTIN_NESiL ALTIN_NESiL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Ankara Şubesi
iTrader Puanı: (80)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1827
ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!
ALTIN_NESiL - ICQ üzerinden Mesaj gönder ALTIN_NESiL - AİM üzerinden Mesaj gönder ALTIN_NESiL - MSN üzerinden Mesaj gönder ALTIN_NESiL - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to ALTIN_NESiL
Tanımlı

Alıntı:
xJiNx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anasayfa cezalı olabilir. alt sayfa degisik bir sayfa ile kopya olabilir clone page gibi ondan dolayı pr artmıs olabilir .. benimde var anasayfa pr0 alt sayfa pr3 hey gidi hey
Yav Dün Farkettim şaşırdım ama ceza filan yok sanırım ne bilim çok fazla değişim yapmadım ortada bir sitede deyil kötü bir alışlkanlıgı yok sitenin yani kafayı yemeye az kaldı valla