Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - İlginç Bi Durum
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 28-02-2008, 22:45:22
ALTIN_NESiL - ait Avatar
ALTIN_NESiL ALTIN_NESiL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Ankara Şubesi
iTrader Puanı: (80)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1827
ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!ALTIN_NESiL isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!
ALTIN_NESiL - ICQ üzerinden Mesaj gönder ALTIN_NESiL - AİM üzerinden Mesaj gönder ALTIN_NESiL - MSN üzerinden Mesaj gönder ALTIN_NESiL - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to ALTIN_NESiL
Tanımlı İlginç Bi Durum

Arkadaşlar Sitenin Pr Si 0 Kuran , İslam , Hadis , İlahiler , Dualar, Bamteli, Herkul, Kırık Testi

Ama demin yeni postları indexlerine bakayım dedim ama gördümki alt sayfanın sadece 1 si pr almış toolbardan baktım Pr 1 ama site pr 0 bi anlam veremedim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim bu olayıda dün farkettim ilginç

Pr 1 Olan Alt sayfa

Gündem | Kuran , İslam , Hadis , İlahiler , Dualar, Bamteli, Herkul, Kırık Testi