Genelde merak edilen bir konu beni kim engellemiş ahmet çoktandır online olmuyor acaba beni engelledimi? veya listemde kimler engellemiş beni, gibi konular düşündürür bazen bunun içinde her şeyden menfaat sağlamaya çalışanlar iş başına geçiyor her yerde bir sürü yazılmış çizilmiş “seni kim engellemiş görmek istiyorsan mail adresini ve şifreni yaz gör” belki bazıları için basit birşey pek kimse inanmıyor ama her gün msnden gelen mesajlarda inananlarında az olmadığını gösteriyor bunun yanında biri listesine ekliyor seni “diğer adresimi neden engelledin şu siteden gördüm” diyor kim olduğunu soruyorsun reklama devam “şu siteden gördüm sende gir bak” gibi meraklı olanlar hemen atlıyor tabi benim tavsiyem böyle şeylere inanmayın kim engellerse engellesin konuşmak istemeyen veya beni görmek istemeyeni bende görmek istemem engellemiş silmişse bende onu silerim olur biter bunun dışında illada birşeyler yapmak istiyorsanız sizi kişi listesinden sileni görebilirsiniz merak etmeyin mail adresinizi ve şifrenizi girmenize gerek yok.
Bunun için Araçlar>Seçenekler>Gizlilik bölümüne giriyoruz burada izin verilen ve engellenenler listesi çıkıyor bi adresin üzerinde sağ tuş ile tıkladığımızda eğer “Sil” aktifse kişi sizi silmiş demektir “Sil” seçeneğine tıklayıp sizde o kişiyi silebilirsiniz.
Ayrıca farklı bir mail adresi alıp sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyi ekleyebilirsiniz bunun ne faydası olur diyenlere kişi eğer yeni aldığınız mail adresinde online olursa engellemiştir belki diğerlerinden uzun yollar ama güvenli yollar.
Kim Engellemiş? | Msn-im.Net Msn Nickleri, Msn Avatarları, Msn Arkaplanları, Msn Hataları