Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Forumda aratacağın kelimeyi googleda arat!
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 19-02-2008, 04:00:12
kral18 - ait Avatar
kral18 kral18 isimli üye çevrimiçidir (Online)

İzmir Şubesi
iTrader Puanı: (8)
iTrader Feedback: (90%)
Rep puanı: 214
kral18 isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.kral18 isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.kral18 isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.
Exclamation Forumda aratacağın kelimeyi googleda arat!

Merhaba arkadaşlar bu r10'da yazacağım ilk makale olucak. Yazmadan önce bu konuda çok fazla araştırma yapmadım acıkcası.Sadece kendi araştırmalarımı yazdım buraya.

Forum sitelerindeki bazı arkadaşlarımız açacagı konuyu aratman foruma konu açar. Site yöneticileri ve kullanıcıları site arama yeri oldgunu göstererek bir dahaki sefere arama yapmadan konu açmamasını isterler.Konuyu açan kullanıcı arattım der aratmıştır yada aratmamıştıt onu bilemeyiz. Ama aratıysada arattıgı kelime forumda bazen çıkmayabilir.Onun için alltaki örneği verdim.

Bir konuya örnek verelim:

Örnek olarak radmin arkadaşımın açtıgı konuyu örnek alarak açacağımız konu 'Niye Az kazanıyoruz' yapmamız gereken şey forum'a konu açmadan Google girmek
ve 'Niye Az kazanıyoruz (sonuna) r10' yazmamız yeterli olacaktır.Googlede arattıgımız ilk sayfada zaten çıkıyor google Niye Az kazanıyoruz r10 - Google'da Ara http://www.r10.net/google-adsense/17...zaniyoruz.html
yani yapmamız gereken tek şey google girmek açacağımız konu başlıgını google yazmamız yeterli olacaktır.Sadece r10.net için değil ne arıyacaksanız arıyacağınız kelimenin sonuna site ismini 'www' '.com' hariç yazmanız yeterlidir.
Hiç bir yerden alıntı değildir. Yazım hatalarını bildirirseniz sevinirim. İnşallah yararlı bir yazı olmuştur.Olumlu,olumsuz yada eklemek istediğiniz mesajlarınızı yazarsanız sevinirim.

Konu kral18 tarafından (19-02-2008 Saat 04:07:41 ) de değiştirilmiştir..
Text Reklamlar