ya bu arkadaşın kafasımı iyi yada ben bu çocuğa laf mı dinlettiremiyorum !
arkadaş birincisi tütün mamüllerinin özellikle Türkiyede reklama ihtiyacının olmadığını söylemişim sen bana reklamcılıktan bahsediyorsun ki pazarlama konusunda aldığım eğitimle ezerim seni ben tamam mı ! eğitimi es geçiyorum tecrübemle seni ezerim onun için hangi ürünlerin hangi şekilde pazarlandığını bırak bizler düşünelim. Bir halkın genci özentiyse televizyona reklam vermek bir internet sitesine reklam vermek ve reklamıda kalkıp engellemekle olmaz, irade güç demek ve ben güçlüyüm niye sigarayı bırakıyorum dedim ve bıraktım. Bunu devlet iradesiz insanlara yardımcı olarak iradelerini kazandırmalıdır. Sosyal bir devlet yaşantısı olacaksa tabi, tütün ve tütün ürünlerine zam yaparak bütçesine kar gütme amacı olmayacak devlette .
2. Hala alexa'yı koruyor gibi geldi arkadaş sen yenisin galiba ayrıca verdiğin tarih 2008'e ait ama ben ne demişim youtubeyi youtube yapan şeylerden birinden bahsetmişim diğerlerine gelelim
3. %45'ime takılmış arkadaş kaç köşesin ?
4. *** shoplar, ticaret hukuku konusunda bence eğitim alman lazım yoksa kendini batırırsın.
Ah geldi benim yazılarıma laf sokuyorsun kişisel düşüncelerimmiş arkadaş makale özgündür makalenin anlamını öğren kaldı ki ben hiç bir zaman salla lafı boşa girer bir kılıfa mantığıyla yazmıyorum anlayabildin mi ? Youtube kapatılamıyorsa kanımca seninde taraftarın olduğu bir partinin sayesinde okey to.
Bu arada sen makalemi beğenmeyebilirsin ama şuana kadar burda paylaştığım ve burda paylaşmadığım sürüsüyle makale var ve bir çoğu tuttu özellikle 2005'de yazdığım PR'nin geleceği ile ilgili makalem sanki şuan görülmüşte yazılmış gibi hala arkadaşımın elinde !
Kaldı ki ben sadece internet üzerine yazan biri değilim, siyaset ve tarih konusunda makalelerim mevcut kaldı ki bu işi ileride ticari amaçlar güderekte ki yapacağım şuan engelleyici sebeplerim olmasaydı gelen 4 adet teklifi değerlendirirdim.
Seninle 4. kere dialog'a girmeyeceğim arkadaş sen çok biliyorsun beni aşarsın iyi forumlar