Bence besleyemez. Uğraştığınla kalabilirsin. Çünkü şu an internette mevcut siteler var. Yarışa geriden başlayacaksın. Bu yüzden onlarda olmayan özellikleri kullanıcılara sunman gerekiyor ki yarışta onlara yetişebilesin.
Mevcut siteleri bana özel mesaj ile gönderirseniz inceleyerek onlardan farklı özellikler-hizmetler sunmaya çalışabilirim.
Bu arada ben imageshack sitesinden premium almıyorum çünkü orayı hiç kullanmıyorum. Ama rapidshare sitesinden her ay premium alıyorum. Bence gerçekten çok güzel hizmet verilirse ve iyi bir tanıtım yapılırsa premium üyelik alınabilir. Ya da dediğiniz gibi reklam yerleşimi yapılmalı. Peki bu şekilde masraflar karşılanabilir mi? Yani aylık 500-1000 ytl gelir sağlanabilir mi ? (ilerisi için söylüyorum)
Önceki mesajını görmemiştim kusura bakma

vps kiralayarak ve kendi scriptni yazarak iyi bir yatırım yapmış olursun zaten,ancak durum şu ki ücretli üyelik alınması için sitenin büyümesi ve tutulması gerekiyor ve bu olana kadar reklam koymıcam diyosan cebinden vereceksin daha sonra siten tutuldu mu? ücretli üyeliklere daha çok avantaj verirsin belirli bi ücret karşılığı satarsın.
evet script konusunda elimden geldiğince yaparım takıldığım konularda da ücretli yaptırabilirim + vps (ya da sunucu) karşılayabilirim. Ancak ileride bu sunucu
lar olursa işte o zaman (gelirim yoksa) "Site geçici olarak bakıma alınmıştır resimlere ulaşabilir ancak yeni resim yükleyemezsiniz" gibi bir metin ile resim yükleme hizmetine ara veririm