Alıntı:
Ersingo Nickli Üyeden Alıntı
şöyle bir şey sorabilirmiyim. konuyu tam anlayamadım.
sitenin içeriği le ilişkili müşteriler gelmeli diyoruz. turizm den örnek vermişsiniz. ben bir bilardo sitesi yaptım. şu anda içeriği yok. 5-6 tane konu ekledim. işin başındayım diye sormak istiyorum. bu siteyi joomla kullanarak hazırladım.
ben şimdi bu siteye bilardo hakkında videolar ve turnuva haberleri veya salonumuz hakkında bilgiler ekleyeceğim. sadece bilardo hakkında bir site olacak , video , resim ve yazılar. doğru müşterinin gelmesi için veya bendeki reklamların doğru çıkması için ne yapmalıyım bunun dışında onu anlamadım. çünki bu siteyi yapma amacım google dan çok para kazanmak değil. ama böyle bir imkanım varsa kullanmak isterim. |
hocam konu şu; adam açıyor mesela bi forum sitesi, konusu ise mesela trende seyahat atıyorum. adam duymuş bi yerlerden, otel kelimesi, gen kelimesi, dna kelimesi barındıran siteler iyi kazanıyor. Ne yapıyor uyanık, tren ile alakalı forum sitesindeki sayfalara gerek keywords, gerek description GEREKSE DE görünmez şekilde, sayfa arka plan rengi ile aynı renkte olan kelimeleri basıyor. Yazıyor işte kütahya ile alakalı tren seyahat konusunun bulunduğu foruma ;
Kütahya' da beş yıldızlı oteller
Kütahya' da gen tedavisi
Kütahya' da dna deşifresi
vs. vs.
Ne oluyor, google arama neticeleri arasında kütahya ile alakalı oteller talep edilmişse ve HASBELKADER bu kelimeyi arayan ziyaretci bu ilgili tren seyahati forum sayfasına tıklayıp girmiş, ordan da adsense mantığı gereği sayfada mevcut olan hotel kelimesi münasebeti ile otel ile alakalı adsense reklamları çıkmış, ziyaretci de bunu tıklamışsa, google işte bunu affetmiyor.