Alıntı:
DohPitch Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi benim forumum var genel bir forum kaliteli forumlardan link alsam link titlesinide mp3 indir desem yukselirmiyim baya arkadaslar ben bunu anladım bu makeleden  Biraz bana yardımcı olucak arkadaslar varsa pm atarak onlardan bigi toplamak istiyorum cunku htim cok dustu birden sanırsam link değişimi ghçş yapmadıgımedan dolayı oldu  nekadar butce ayırmam lazım bu hitiymi baya ust sıralara cıkarmak istesem cok istemiyorum 2k 3k ya cıksam yeter google kaynaklı olarak  Oneri ve goruslerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler +rep verdim konuyu acan arkadasa  Guzel makele olmus ... |
sana kendimden örnek veriyim. sitem bir forum sitesi. yaklaşık 9 aydır açık ve şu ana kadar hiç bir şekilde link değişimi yapmadım ya da link almadım. şu an hitlerimin %99 u google amcadan ve yaklaşık 1.5 - 2 k hitim var. burada sadece link değil google indexi, indexlenen konuların kalitesi, içeriği de önemlidir. ha diyorsanki indexim iyi, kalite sağlam, o zaman 5-10 sağlam siteden aldığın linklerle iyi yerlere gelebilirsin.