Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Blinko'nun Başı Dertte mi ?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #9 (permalink)  
Eski 14-07-2006, 15:44:18
rvr rvr isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Üyeliği durduruldu

iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 5
rvr isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
ForumGuy´isimli üyeden Alıntı
S.A.

Ihtar gonderilen bir arkadasima gelen e-posta su sekildeymis:

www.xxxxxxxx.com isimli Internet sitesi ile ilgili olarak yaptığımız incelemelerde, sitede Sanatçı adı Rafet El Roman olan Rafet Yaşdut ile diğer hak sahipleri Ender Gündüzlü ve Can Sanıbelli tarafından melodi olarak kullanma haklarını münhasıran Müvekkilimiz Şirkete devredilen “Bana Sen Lazımsın” isimli eserin melodi olarak kullanıcıların cep telefonlarına yüklenmesine ilişkin reklamların yapıldığı Blinko! internet adresine bağlantı linki verildiği tespit edilmiştir.

Müvekkilimizin münhasıran hak sahibi olduğu melodilerin haksız ve hukuka aykırı olarak yayınlanması ve ücret karşılığında kullanıcılarının telefonlarına yüklenmesi Müvekkilimiz Şirketin ciddi maddi kayıplara uğramasına sebebiyet vermektedir. Dolayısıyla haksız ve hukuka aykırı bir kullanımın tanıtımının tarafınızdan yapılyor olması ve söz konusu kullanımın reklamına siteniz içeriğinde yer veriliyor olması nedeniyle içerik sağlayıcı olarak hukuki ve cezai sorumluluğunuz bulunmaktadır.

Tüm bu sebeplerle, ilgili mevzuat hükümleri gereğince iş bu e-mailimizin tarafınıza ulaşmasından itibaren 3 ( üç ) gün içerisinde sözü edilen yasa dışı kullanımın ( ihlalin ) sona erdirilmesi, ihlale konu Blinko! internet adresine verilen bağlantı linkinin kaldırılması aksi takdirde ise sitenize erişimin engellenmesi ve hakkınızda ceza ve hukuk davası açılması için ulusal ve uluslar arası mevzuattan kaynaklanan tüm başvuru ve şikayet haklarının kullanılacağını ihtaren bildiririz.

Blinko'dan henuz bir aciklama yok? Su anda satilan eserler ile ilgili de bir problem var mi veya ilerde olur mu ? Bizim sorumlulugumuz nereye kadar ? Yani ben bannerini yayinliyorum diye ve eger gercekten bu satislar korsansa benim siteme erisimi engelleme haklari var mi ? Avukat tanidigi olan birisi sevabina bir sorabilir mi?

Hayirli cumalar.
bu onların suçu değil mi? ben anlamadım olayı da.