Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Parked'cılar için güzel bir domain..(7 tık, 5$)
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 14-07-2006, 04:04:11
SLiM_BoY - ait Avatar
SLiM_BoY SLiM_BoY isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Üyeliği durduruldu

iTrader Puanı: (31)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 148
SLiM_BoY isimli üyemiz daha yolun başında.SLiM_BoY isimli üyemiz daha yolun başında.
Tanımlı Parked'cılar için güzel bir domain..(7 tık, 5$)

Domain adresi: .com uzantılı bir domain.Parking konulu olduğu için yazamam.Çünkü konudaki en önemli nokta domain adresi.Domain öğrenilirse satışın bir anlamı kalmaz
İstenen minimum fiyat: 50$
Minimum arttırım: 10$
Hemen al fiyatı: Şuan belirlediğim bir fiyat yok.
Satış sonlanma tarihi: 18 Temmuz Salı, Saat 00:01
Domain kayıt tarihi: 6 Mayıs 2006
Banlı olduğu sponsor varmı: Yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok
Satma nedeni (opsiyonel): Domain parking konusundan pek anlamam.Click başına yüksek fiyat veren bir domain..Elimde kalsın istemiyorum..Parking'den anlayan birisi iyi bir şekilde değerlendirebilir.. + Nakit para ihtiyacı.

Satıcının eklemek istediği notlar:

İlk olarak şunu belirtmek istiyorum; Parked'da tık başına ne kadar veriyor diye test ederken, hiçbir şekilde hile vb şey yapmadım.Domaini park ettim ve herhangi bir reklama tıkladım.

Daha sonrasında ise;

-18 ziyaretçi ve 7 tıklamaya $5.04 veren bir domain.(Herhangi bir ayar yapmadım.Domaini ekledim ve bu değerlerde ücret verdi.Keyword,meta tag,title tag vs alanları boş.)

-Parked panelimin ekran görüntüsü aşağıda ;

http://img138.imageshack.us/img138/2...rkedilk4le.jpg

Parked.Com 'da bulunan bu domain;

-ABD'deki bir arkadaşıma tıklattım, 0,8$ civarı verdi.
-Türkiye'deki bir arkadaşıma tıklattım, 0,5$ civarı verdi.
-Ortalama $5.04/7= $0.72 verdi.

Yani ziyaretçinin bulunduğu yere göre de kazanılan ücrette biraz oynama oluyor..

Kısacası; yukarıda gerekli açıklamaları yaptım sanırım..+ ekran görüntüsü koydum.Parking'den pek anlamadığım için, nakit para ihtiyacım olduğu için domaini satışa çıkartıyorum..

DipNot : Domain adresi vb gibi şeyler sormayın..Ciddi olanlar teklif gönderirlerse sevinirim..
-Konumu kendi satışı için kullanmayan, konu dışı mesaj yazmayanlara ayrıca teşekkür ederim..

İyi çalışmalar

Konu SLiM_BoY tarafından (17-07-2006 Saat 00:37:34 ) de değiştirilmiştir..
Text Reklamlar