Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Kaliteli Sitelere Kaliteli içerik yazılar yazılır
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 28-01-2008, 21:07:22
sanalhane - ait Avatar
sanalhane sanalhane isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

iTrader Puanı: (1)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 8
sanalhane isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Thumbs up Kaliteli Sitelere Kaliteli içerik yazılar yazılır

Değer verdiğiniz sürekli güncel olmasını istediğiniz kazanç sağladığınız sitelerinizde copy paste yazı olmasın sitemde özgün yazı istiyorum diyorsanız sizlere kopyala yapıştır şekilnde değil direk günlük gazetelerden makaleler alarak sitenize özgün içerik yazabilirim. Kesinlikle herhangi bir tarayıcı kullanmaksızın klavye yoluyla yazılar hazırlanır ve teslim edilir. Günlük gazetelerin içerik kısımları haber sitelerinde yayınlanmaz

Örnek verecek olursak : xxx gazetesinin sağlık köşesindeki yazıları o sitenin internet sitesinde görmeniz çok zordur. Zaten yazılar yazılmadan önce ilgili site kontrol edilir ve yazının olup olmadığına bakılarak yazı hazırlanır.

Böyle bir işi daha önce yapmadım sadece kendim için yazdığım yazılar oldu. Ticaretini hiç yapmadım şuan boştayım ve bu boş zamanımı bu şekilde değerlendirerek hem sizlerin ihtiyacını karşılamak hemde maddi imkanlarımı iyileştirmek istiyorum.

Yazım ücretleri 1000 karakter 1 sayfa olarak hesaplanacaktır ve bir sayfa bedeli 1,5 YTL dir. Bir sayfa yazı max 2 kişiye satılır. Şayet tek bende olsun diyorsanız sayfa fiyatı 2,5 YTL olucaktır.

Toplu yazımlarda indirim söz konusudur.

Fiyatlar hakkında herhangi bir yorum yapılmasın lütfen sadece gönlümden geçen rakamları yazdım ben. Kopyala yapıştır piyasası 100 konu 10 YTL hatta daha düşük yapanlar var ama ordan burdan toplama binlerce sitede yer alan makaleler. Benim size sunacağım bu imkan ile siteniz tamamen özgün içeriğe sahip olucaktır.

İlgilenen arkadaşlar PM yoluyla iletişim bilgilerini gönderebilirler.

Teşekkürler.