Alıntı:
qooqle Nickli Üyeden Alıntı
Herkezin birleştiği bi nokta var. O da ing orginal site yapmak. Daha özel konularda sitelerin yapılması. Ama bunu yapacak bi cok arkadaşımız var. Peki neden yapmıyorlar.Cünkü inanamıyorlar böyle kazancagına. Radmin senden bi ricam olcak.Bilgisi olan herkez katkıda bulunsun. Bu işten para kazanamayan ya da umduğu kazanamayanlar için örnek bi proje yapalım. Bu başlıktan istersen 1000 tane daha at ama ektisi olmaz pek Ama bi tane örnek bişey yaparsak cok faydalı olur.( hani videolu dersler daha etkilidir )
Senin de vaktini almıcak bizim de katkıda buluncağımız bi örnek adsense para kazanma sitesi.
1- Site konusu belirleyim .
2- Orginal içerik( ben her türlü bulurum).10-15 sayfa yeter
3- Seo-title-meta-desc.
4-Backlink( katkıda bulunan olur olmadı ben bulmaya çalışırım)
5-Yerleşim + kelimeler vs..( basit bi şekilde eğitimsel )
10-15 sayfalık bi ing site yapalım. 2-3 AYLIK süre içersinde sonuçlarını alırız.Sonuçlar forumda tartışılır denemeler yapılır.
Bebeğimiz gibi  olur.
Eğer bu tarz bişey yaparsak 10 tane forum açalım 10 bin tane msg atalım yine katkısı bundan az olur.
En kötü ihtimal google hiti nasıl elde edilir herkez canlı şahit olur. |
Bence güzel bir düşünce hem herkese örnek olur hem de anlamayanlar için güzel bir görsel anlatım olur.
Radmin anlatımın için çok teşekkürler.Bütün sayfalarını okudum konunun bi üst mesajımda belirttiğim sorunumun tam nedenini hala çözmüş değilim.