hayır kızmak filan söz konusu değil, sadece 50 adet referans yazdım referansları yazarken ciddi firmalardan özenle sectim. eğer bir tereddüt olur ise o firmaların sitesindeki iletisim bolumunden onlarla iletişime gecilebilir. pc hospital yani fantazi turizm olarak istanbulda başladım bu işe, sonra sakaryaya taşındım tamamen bu iş için ün-ver bilişim şirketini kurdum. pc hospital ise istanbul şubem olarak işe devam ediyor. tabiki sorgulasınlar sorgulamasınlar demiyorum ama ne bileyim kimileri sırf konuyu başka yerlere çekmek için post kasıyor. pc hospital zımpırtısı yok diyor adam. zımpırtı nedir ki?.. biz firma olarak bir iş yapıyoruz ve yaptığımız işi burda acıklamalı bir şekilde firmamızı tanıtmak amacı ile belirttik. başka bir amacımız yok.
ayrıca burda iki firmanın da bilgilerini vermemin sebebi. işi ya istanbul şubemiz almıştır pc hospital biliyordur, yada sakarya şubemiz almıştır ün-ver bilişim biliyorlardır. olurda referanslarımız ile iletişime gecerseler, yanlış anlasılma olmasın diye verdim.
dipnot: biz bünyemizde bulunan firmaların googlede pozisyonunu korumaları için domain satıs bolumunden sırf 150 ye yakın pr6 pr5 pr4 olmak üzere domain satın aldık. itraderler mevcut veya forum konularda halen duruyordur. ayrıca zaten önce işi yapıyoruz sonra ücret alıyoruz.
web sitemiz googlede "google reklam" diye aratıldığında sırada yer almaktayız.
referanslarımız, ciddi bir şekilde incelenirse çok önemli ve rekabetın çok yüksek olduğu kelimelerde bile müşterilerimizin mevcut olduğunu görebilirler.