Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Citibank için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum.
Tekil Mesaj Gösterimi
  #10 (permalink)  
Eski 18-01-2008, 19:10:07
Haberkulesi Haberkulesi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
İstanbul Avrupa Şubesi
Yaş: 27
Mesajlar: 779
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (9)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 4
Haberkulesi isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
CaT_GReeN_EyES´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Citibank Europa çıkışlı google çekimi tahsil etmek üzere Citibank Gaziantep şubesine gittim.

İlk olarak ; Çalıştığım bankadan takasa koymamı önerdiler. Çalıştığım banka olan Akbank'a gittim Dolar çekini takasa koyamayacaklarını söylediler.

Daha sonra Citibank'a tekrar gittim. Çeki tahsil edebilmem için Bankalarının müşterisi olmam gerektiğini söylediler.

Hesap açtırmak istedim. Bu kez de en az 6 aydır aktif olarak bizimle çalışıyor olmanız gerek dediler.

Bunun üzerine Parayı vermiyorlarsa neden vermediklerini yazılı olarak vermelerini istedim.

Ancak bu konuda tutanak tutmaktan kaçındılar. Bu yaptıkları şeyin yasal olmadığını gösterir.

Tüm bunlardan sonra Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına baş vurarak Banka hakkında paramı vermedikleri bahsiyle suç duyurusunda bulundum. Savcılıktan çağırdılar. ifade verdim. Banka yetkililerinin ifadeleri alındıktan sonra dava açılacak.

Umarım olumlu bir sonuç çıkar ve örnek olur.

Hakkınızı aradığınız ve örnek davranış sergilediğiniz için sizi tebrik ederim,banka çalışanı/yetkilisi hakkında dava açılmasa bile en azından bu gibi durumlarda artk daha disiplinli davranacaklardır eminim.
__________________

Alıntı ile Cevapla