Alıntı:
toz66´isimli üyeden Alıntı
Bence bu kişi FBS de çalışıyorsa bu konu az çok bilgisi vardır yani. Bu yüzden işin olma pahasına bu işi yapmaz. Herkes bilir ki bi sitenin kime ait olduğuna ilk who is den bakılır. Hadi diyelim bole bişi yaptı, arkasına bu kadar büyük bir iz bırakmaz hem de iş yerinin adresi falan.
Bir başa şey de benim daha önceki bir sitemde karşılaştığım aynı türden bir virüs. Yine trojan yine avast buluyor. Benimki de iframe koddan kaynaklanıyordu. İndex.php ye kendini atıp duruyordu, kodları değiştirsen de tekrar geliyordu. Ben en sonunda sıkılıp tüm bilgilerle beraber hostcuma reset çektirmiştim. Tüm bilgileri sildim.
Ama haklarını kullanman konusunda sonun kadar destek veriyorum. Hatta bu tür çalışmaları yapan yerlerin ismini rahatça belirtmeli ki kolay kolay tutunamasın webde... |
Hack.Web.Tr bi whois çekde bide sen bak
Hack.web.tr - Hack