moscow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda reklam yerleşimi için bunlar faydalı bilgiler, paylaştığın için teşekkürler. şöyle bir sorum oluştu:
2 tane 5, 1 tane 4, 1 tane de 1 nolu reklamlardan 4 tane yaptı bu, en çok 3 taneye izin var ya hani, nasıl gösterdin 4 reklamı die merak ettim.
bir de 3 nolunun yerleşimini anlamadım, burdaki üst 'mesaj yaz'ın altı mı oluyor orası?
Hayır 3 içerik reklamı 3 baglantı birimine izin var zaten izin vermez 3 den fazlasına yani 5 noludan navbar altında 2 tane bırde mesaj icinde 1 tane 3 etti.
Baglantı bırımı olarak da 1 navbar sol üstte 1 de mesaj içi en altta 2 etti eger konuda dıyelım ki 5 mesaj var ilk 2 mesajda 2 adet baglantı bırımı cıkıcak 1 de ust solda buda 3 edıcek yanı sınırı gecmiyoruz zaten gecsek izin vermıyo cıkmasına..
adsense kuralarına görede kalın yapdım yere dıkkat edın lutfen kurallara aykırı birşey yok 3 reklam birimi 3 baglantı bırımıne izin var...

Reklam Yerleşimi
AdSense, çeşitli reklam biçimleri ve reklam ürünleri sunar. Yayıncılar aşağıdaki politikalara uygun davranılması koşuluyla, çeşitli yerleşimleri deneyebilir:
  • Her sayfada en fazla üç reklam birimi görüntülenebilir.
  • Bir sayfaya en fazla iki adet Arama için AdSense kutusu yerleştirilebilir.
  • Ayrıca her sayfada en fazla üç bağlantı birimi bulunabilir.
  • Yukarıda belirtilen reklam birimlerine, arama kutularına ve bağlantı birimlerine ek olarak, bir sayfada en fazla üç tavsiye birimi görüntülenebilir.
  • Arama için AdSense sonuç sayfalarında, Google'ın arama sonuçlarıyla birlikte sunduğu reklamlara ek olarak, yalnızca tek bir reklam bağlantı birimi gösterilebilir. Arama sonuç sayfasında başka reklam görüntülenemez.
  • Bir pop-up, pop-under veya e-postada hiçbir Google reklamı veya Google arama kutusu görüntülenemez.
  • Bir sayfadaki öğeler, reklamların hiçbir bölümünü engellememelidir.
  • İçerik tabanlı olmayan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez.
  • Sayfa içeriğinin alakalı olup olmamasına bakılmaksızın, özellikle reklam göstermek için yayınlanan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez.
batubilir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler bilgin için
bir yardimini istiyorum
forumda sadece ilk mesajin içinde adsense reklaminin çikmasini istiyorum bunu hangi kodlarla yapacam piyasa buldugum tüm kodlari denedim hiçbiri işe yaramadi
postbit_legacy de şunu bul;

<!-- message --> 
<div id="post_message_$post[postid]">$post[message]</div> 
<!-- / message -->
Buldun bu kodun üstüne bır tane 336x280 birde altına 768x15 4 lü bağlantı birimi ekle olay tmmdır...