gumba
Trojan hakkında
--------------------------------------------------------------------------------
Selem tesadüf dolaşırken bu yazıyı okudum bundan 5 ay once slmnbr.com sitesini ben satın aldım panelle aldıgım yerden cektim sadece ve site aktif olmadan calısıyor yani herhangi bir degişilik yapmadık kendine kendine oldugu gibi duruyor ve yazdıgın yazıdan sorna ftp den girip baktım ve dedigin isimde bir exe dosyası oldugunu farkettik bu konuyu bizde anlayamadık herhangi bir bilgi bulabildinizmi bu konuyla cidden bizde merak ediyoruz ?? bilgi verirsen sevinirim
Bu arada siteyi ****.netin sahibinden satın aldım kendisinede ulaşamıyorum konu benide şaşırttı ?
---------------------------------------------------------------------------------------
gumba arkadaşımız pm atmış şaşkınlıkla okudum ve gizli bir içerik olduğunu düşünmediğim için paylaşmak istedim eğer gumba arkadaşım kaldırılmasını isterse yazıyı kaldırırım.
Tek bi bildiğim var arkadaşım oda script side denilen siteye konuyu açan kişinin nicki. ve diğer açtı konularda girdiğim zaman aynı trojanın anti-virüs tarafından yakalanması. Kişinin nicki SaO başka bi bilgi yok panele girdiği için logları silmiş ama bulmak için siteme hizmet veren gelen ziyaretcilerin neler yaptığını görebileceğim scriptlerimi incelemeye aldım ip bulunca gereğini yapacağım. Onu Yapan kişi profesyonel değilse yakayı eleverecektir Diye düşünüyorum