Meraba Arkadaşlar şu an çok sinirliyim. Eğer yazımda ters bişiler olursa şimdiden özür dilerim.
TUM SITELER Sitesini bilirsiniz imzamdanda belli olduğu gibi bana ait. Yanlız bir kaç seferdir. Sitemde dolanırken şunu farkettim. Nerden Geliyor ise sitemin yüklenmesi bittikten sonra başka bi siteye ulaşmaya çalışıyor ve avast anti-virüs programım trojan yakalıyor ben bunu fark ettiğim anda ftp deki tüm dosyaları silip yeniden temizini atıyorum ve düzeliyor. 1 oldu 2 oldu neyse 3 oldu artık ben bu işten kıcık oldum. bunu engellemek için php.ini dosyası oluşturup tüm dosyalara atmak için internetten phpini için yazılmış dosyayı indirdim ve aşağıdaki kodları o prgramla sitemdeki tüm dosyalara php.ini yi attım.
Code:
register_globals = off
disable_functions = show_source, system, shell_exec, passthru, exec, phpinfo, popen, proc_open
Neyse asıl konuya geliyorum dün o trojanlardan biri olan
htt p://www .slmnbr. com/yedekk/FlashPlayer.exe?e=aNUMKXh8.exe
diye bir trojan buldu benim anti-virüs. hemen ftp yi sildim daha önce almış olduğum temiz dosyaları ftpye attım. düzeldi. bugün bi baktım gelen ziyaretcilerin nerelerden geldiklerine. bir ***** sitesi bir sürü kişi yollamış bi baktım benim sitenin dosyalarını internette yayınlıyor. benim panele girmiş nasıl girer derken bu trojan aklıma geldi o konuyu açan kişinin diğer konularını inceledim açtığı konularda demo diye verilen adrese gittiğim zaman bu trojanı atıyor. Şimdi
- Ben bu kişiyi nereye şikayet edebilirim
- Bu ***** sitesine dava açma gibi bi şansım varmı
- Sitemden atılan Bu trojan işlerinden nasıl kurtulabilirim.
- Bana Sağlam Pc kasmayan avast tan daha iyi bi antivirüs prgramı belirtirmisiniz.
Konuyu Açmamın sebebi benim başıma gelen olayın çoğumuzunda başına gelebileceğini düşünmemdir.