Evet yanlış duymadınız ilk ay 15$ a VPS satıyoruz.
4 işlemcili
512mb Ram
20GB Hdd
350gb trafik
2 adet IP
Cpanel
CENTOS işletim sistemi.
İlk ay sadece 15$ veriyorsunuz. VPS inizi kurup size teslim ediyoruz. 1 ay sonra ister beğenmeyip vazgeçebiliyorsunuz, isterseniz aylık 45$ dan kullanıma devam ediyorsunuz. Bu özelliklerle bu fiyat başka yerde bulabileceğinizi zannetmiyorum. En hızlı kurulum için msn yoluyla irtibata geçebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
DeneyimNet | İnternet Hizmetleri - DeneyimNet İnternet Hizmetleri
-------------------------------Yeni---------------------------------- 17 Ocak 2008----------
Arkadaşlar yoğun talepten sonra İlk ay 15$ lık olan VPS lerim tükenmiştir. Malesef bu kampanyayı sona erdirmek durumundayım, zira stoklar tükendi.
Fakat tekrar bir indirim yapma amacıyla datacenterımla görüştüm ve belli şartları kabul ettirdim her zamanki gibi toleransımla. Yaptığım hesaplar doğrultusunda eskisi kadar ucuz olmasa da ilk ay 20$ dan aynı özellikli paketi satabileceğime karar verdim. Yani sonuç olarak aynı paket şu anda ilk ay 20$ olarak tekrar satışa sunulmuştur. İlgili arkadaşların ulaşmaları dileğiyle.
DeneyimNet | İnternet Hizmetleri
---------------------------------------------------------------------------------------------