Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - R10.net 2007 SEO YARIŞMASI
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1267 (permalink)  
Eski 01-01-2008, 01:52:32
SABQCES - ait Avatar
SABQCES SABQCES isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
www.seostrateji.com

İzmir Şubesi
iTrader Puanı: (83)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1923
SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!
Tanımlı

bittilan sonunda.. uzunnn uzunn yazmak istemiyorum bana destek verenlerden allah razı olsun diyorum.. hiç hoşnut ve tatmin olmadım diyebilirim.. ayrıntıya girmek istemiyorum.. en başta hostcuma teşekkür ediyorum seçkin usta bitti be subay abiminde laptopa ihtiyacı vardı onun şansına kazandım diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.. myrize yide canı gönülden tebrik ederim.. uğuruda aynı şekil tebrik ederim kalitesinden dolayı.. ve diğer ilk 10'daki elemanları tebrik ediyorum..

valla bana en son günlerde çok fedakarlık yapan oldu açık açık söyliyim şimdi isimlerini tek tek yazmaktansa topluca çok teşekkür ediyorum onlara ve allah razı olsun diyorum hepiniz benim gönlümdesiniz aklımdasınız bugün bana yaptığınız iyilik yarında sizin başınıza benden veya başkasından gelebilir... herşeyden çok dostluğunuz için teşekkür ederim..

bu yarışmanın en uzun birincisi olan ve ilk 5'te iki sitem olduğu için ayriyetten çok mutluyum..

Cesur Türk olarak hatırlanmak ayrı bir gurur verici benim için..
yarından itibaren DGS yarışına giriyorum bana başarı dileyin...

Bütün dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim..