Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - PageRank Hesaplama
Tekil Mesaj Gösterimi
  #8 (permalink)  
Eski 28-06-2006, 21:09:16
dennyd - ait Avatar
dennyd dennyd isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Yaş: 32
Mesajlar: 121
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 13
dennyd isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

radmin nin yazdiklari nin baya faydasi oldu. madem konu acildi kisaca ben izledigim yolu yazayim. Yeni foruma giren arkadaslara bir faydasi olur.

Sitemi yaparken izledigim yol

1-) Sayfa icerigime uygun bir domain aldim
2-) Sitemin icerigini olusturdum. Icergi mumkun oldugunca cok ve sitemi ilgilendiren icerik koydum. Sektor hakkinda bilgiler ve makaleler ve benzeri bilgiler.
3-) Ayri Ayri sayfalar olusturdum ve sayfa uzantilarini sayfa basligima ve icerigime uygun olusturdum. Örnegin "Turkiye de Emlak Sektörü" sayfa basligi, sayfa uzantisi turkiye_emlak.htm gibi.
4-) Kelime yogunlugumu radminin uyarilariyla %3 - %5 seviyesine getirdim.
5-) Ayni icerige sahip dost sitelerden link talebinde bulundum. hepsi ok vermesedek bir cogu linkimi sayfasina koydu. link degisimi yaparken sirket adi veya title sordugu kisimlara anahtar kelimeleri girdim.
6-) rekabet ettgim sitelere kimler link vermis onlara baktim ( www.domain-pop.com ) burada cikan sonuclarda PR degeri 4 ve uzeri sitelere kayita basladim. 17 gunluk surede 1000 backlinke ulastim. bu yolla. gerci cogu PR0
7-) ilk 5 gunde yahoo ve msn de istedigim kelimerde ilk ona girdim. google da ise farkli serverlarinda farkli durumlar gosterdi. ama hala istedigim seviyeye gelemedim google da. suan sayfamin PR degeri 2 gelecek rank 5 gozukuyor. bakalim eger bu guncellemede 5 olabilirsem. PR 6 zor olmasa gerek.
8-) Siteyi rahat indexletebilmem icin 2 clickten oteye gitmedim. siteyi 2 clik uzerinden yaptim. faydasi oldugunu dusunuyorum.
9-) Canli yayin kamerasi cok fazla ziyaretci cekti. (Bulundugum bolgenin sehir izleme projesinde olan bir kamerayi siteme koydum.)
10-) Sektorle ilgili bir program yazdim. iki gun oldu siteme ekliyeli. Bakalim getirisini gorecegiz.

Sonuc olarak bakalim PR diye kafayi yedik. guncellemeden sonra ne oldugunu yazarim
Alıntı ile Cevapla