Alıntı:
emrag Nickli Üyeden Alıntı
ister yeni başlamış birisi olun isterse orta halli birisi, bu kitaplara bu kadar para vermeniz gerçekten yazık olur. bu tarz kağıt kitaplarla uğraşmayın. internette oldukça kolay bulabileceğiniz php hakkında yüzlerce, binlerce e-kitap var. size yol göstermesi açısından 2 tane farklı e-kitap ve php fonksiyonlarının nasıl kullanıldığını örnekleriyle veren php manual'i (php.net'ten indirebilirsiniz.) indirin bilgisayarınıza. mantığı bu e-kitaplardan aldıktan sonra yapacağınız şey gidip ücretsiz scriptler indirebileceğiniz bir site bulmak ki bu sitelerden türkçe olarakta onlarca var. basit scriptleri indirin. ziyaretçi defterleri olur, anket scriptleri olur, forum scriptleri olur, haber scriptleri olur...vs. yapacağınız bunların kodlarını açıp, adamlar php fonksiyonlarını nasıl kullanmış bakmak. php'den hiç anlamıyor bile olsanız bir kaç ay düzenli script kodları araştırmasından sonra orta halli bir yere gelirsiniz. kendi dinamik sayfalarınızı yaratırsınız. daha sonrasında karmaşık scriptler yazmaya kalkıştığınızda bilmediğiniz fonksiyonlar için sağlam bir kaç türk sitesinden çok rahat yardım alabilirsiniz. boşu boşuna paranızı bu tarz kağıt kitaplara yatırmayın. |
Alıntı:
CYBEЯAY Nickli Üyeden Alıntı
sana kesinlikle katılmıyorum. internetden ordan burdan toplama bilgilerler bi yere varamazsın. özelllikle ingilizce içerikli kitapların yanında uygulama cd leri veriliyor bunu netden kimse sana babasının hayrına anlatmaz
pahalı dediğin şeyde 30-40 ytl. ileriye dönük düşürsen bunlar hiç bir şey öğreneceklerinin yanında |
yanlışsın cyberay

ben kesinlikle katılıyorum emrag a bu iş aynen tarif ettiği gibi öğrenilir kitaplarda doğru düzgün mantık gösterdiklerini sanmıyorum şamlı ydı galiba php5 ini 1 arkadaş almıştım o sırada biraz bakmıştım herneyse bildiğiniz doğru yolda düm düz devam edin siz