Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Onarcade Sorunlari
Tekil Mesaj Gösterimi
  #4 (permalink)  
Eski 29-12-2007, 19:17:42
kabus1966 kabus1966 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Yurtdışı Şubesi
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 1
kabus1966 isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
kabus1966 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

Alıntı:
andyou´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1- bahsi geçen dosyada order by kısmını düzenleyin örn onlar id yapmıştır sen date yaparsın
Mesele orda zaten, kategorileri cagiran browse.php diye bir sayfa var ve o sayfada display Games kisminda order by yok..

Code:
//Display games
function displaygames($categoryId,$page,$categoryname) {
	global $siteurl,$filesperpage,$sefriendly;
	$result = mysql_query("SELECT title, icon, iconlocation, fileid, description, timesplayed FROM files WHERE category = '$categoryId' && status ='1'");
	if (mysql_num_rows($result) == '0') {
		echo "There are no files in this category";
	} else {
		// Get number of pages
		$numrows = mysql_num_rows($result);
		$offset = ($page - 1) * $filesperpage;
		$pagescount = ceil($numrows/$filesperpage);
		for ($pagen = 1; $pagen <= $pagescount; $pagen++) {
			if ($pagen == $page) {
				$nav .= " <b>$pagen</b>";
            } else {
                if ($pagen >= $page - 5 && $pagen <= $page + 5) {
				    if ($sefriendly == '1') {
					    $nav .= " <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."/".$pagen.".html\">".$pagen."</a>";
					} else {
					    $nav .= " <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."&page=".$pagen."\">".$pagen."</a>";
					}
			    }
	        } 
        }
        if ($page > 1) {
	        $pagen = $page - 1;
		        $prev = "<a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."/1.html\"><<</a> <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."/".$pagen.".html\"><</a>";
		    } else {
			    $prev = "<a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."&page=1\"><<</a> <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."&page=".$pagen."\"><</a>";
			}
	    } else {
		    $prev  = "";
		}
		if ($page < $pagescount) {
			$pagen = $page + 1;
		        $next = " <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."/".$pagen.".html\">></a> <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."/".$pagescount.".html\">>></a>";
		    } else {
			    $next = " <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."&page=".$pagen."\">></a> <a href=\"".categoryurl($categoryId,$categoryname)."&page=".$pagescount."\">>></a>";
			}
		} else {
			$next = "";
		}
Bikac degisik yerde order by var oralarda id silip date yazdigim zaman bu sefer kategori sayfalarinda oyunlar hic göstermiyor, sanki kategori bosmus gibi aciliyor.

Browse.php yi rapide yükledim, bi göz atip nerede degisiklik yapmam gerektigini söylersen inan cok memnun olurum.Bu konularda daha cok yeniyim o yüzden isin icinden cikamadim.

Browse.php

Alıntı:
andyou´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2- yeni eklenenler zaten var bu kodu alıp diğer isteğine ulaşırsın sql sorgusu onda by id dir sen rand(); yaparsın
Senin bahsettigin yeni eklenenler sayfanin sol tarafinda link seklinde dizili, ben sayfanin ortasinda kategorilerdeki gibi resimli görünmesini istiyorum.

Alıntı:
kacar82´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
2- Al kodu tepe tepe kullan Yanlız onarcade 2.0.1 serisi için ... İstediğin yere koy
Benim site 2.0.1 degil 1.1.1 o yüzden olmaz sanirim, gerci olsaydida ben yapamazdim cünkü al kodu istedigin yere koy demissin ben onu koyacak yer bulamazdim index.php yemi yerlestirecem browse.php yemi yoksa baska bi phpnin icinemi hic bi bilgim yok

Yinede cevabin icin cok tesekkürler..