Düşüncem şu maksimum 500 ytl harcayarak bir site sahibi olmak ve masrafımı en fazla 4 ayda çıkarmak
Belki kar marjı yüksek olmuş olcak ve neden en fazla 4 ayda kendini amorti etcek bi siteyi insan satsınki denebilir ama burda edindiğim tecrübeye göre sanırım oldukça fazla zaman harcamak gerekiyo bu işe ve benim zamandan bol bişeyim yok.
Site içeriği yasal olursa tercihim için bir artı olur ama hiç olmazda demiyorum yani ***** ve mp3 içeriklide olabilir ama bundan zarar göremiyeceğime emin olmam gerek
ve en önemlisi istanbul içinden birisiyle anlaşmak isterim çünkü parayı elden teslim etmek istiyorum yada en azından ticaret yaptığım kişiyi tanımak isterim internet ortamına çünkü hiç güvenmiyorum
Rakamda belki çok az sınırı aşabilirim duruma göre,
İlgilenen arkadaşlar site ismini gelir giderlerini ve reklam yöntemlerini vede istediği rakamı özelden bildirirse görüşürüz her zaman burda olamıyorum ama tüm mesajları cevaplarım...
(son bi not: böyle bir istekte bulunmamdaki sebeb grafik,web tasarım,ve programlama kursuna başladım ve kursa gitmediğim günler evde boştayım hem boş zamanımda kendime uğraş ve kendimi geliştirme fırsatı bulurum hemde siteden aylık olarak adsl faturamı ve telefon faturamı yatırırım diye düşündüm)