merhaba arkadaslar,
bazi mysql sorgulari nedeniyle hic bilmedigim bazi olaylarla karsi karsiya kaldim. bu konularda bana ne yapmam gerektigi hakkinda yol gosterirseniz sevinirim.
godaddy den 2 yillik linux ekonomik paket ve 1 adet domain almistim. 6. ayinda mysql sorgularim sistemi fazla kastiriyor gerekcesiyle veritabani erisimim kapatilarak Dedicated Server almami tavsiye ettiler. Bende deneme amacli 3 aylik linux Virtual Dedicated Server aldim godaddy den. Virtual Dedicated Server in uzerinde simple panel mevcut. plesk ya da cpanel almali miyim kullanmali miyim her hangi bir bilgim yok.
asil sorun yasadigim kisimlar ise sunlar.
1- eski veritabanindaki bilgilerimi nasil yedekleyebilir ya da Virtual Dedicated Server a gonderebilirim zira veritabanina baglanamiyorum. hosting control panelden mysql veritabanini secip backup diyorum ama godaddy kullaniciyi pasif yaptigindan islem basarili olamiyor. cozuldu 2- ekonomik hosting ile birlikte aldigim domainimi Virtual Dedicated Servera nasil aktarabilirim ? (dogru bir soru oldumu tam olarak emin degilim
) cozuldu 3- en basit sekilde soyle sorabilirim sanirim. eski hostingdeki tum bilgi ve domainimi yeni aldigim Virtual Dedicated Server a nasil tasirim ve sitemi tekrar nasil online yapabilirim ? cozuldu
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler..