alın arkadaşlar. video çekmek yerine resmini almak daha güzel.
altta dava numarası ve tarihi yazıyor. benim bu mesajı açtığım tarihle aynıdır veya 1 gün sonradır dikkat ederseniz eğer.
birde ne diye bu kadar çok isteniyor anlamış değilim. dava açtığıma inanmayanlar varsa, direk tel açsın gelsin mersine yardımcı olayım dedim. dava kağıdını görünce ne olacak anlamadım walla
sahibi olduğum
aşk şiirleri AŞK ŞİİRLERİ aşk şiiri aşk ask şiir siir adresine elimdeki mevcut loglardaki iplerden saldırı gelmektedir. (Root'a girip 10 sayfa syn iplerini çıkarmıştım) Almanya merkezli sunucuma erişim yapamamaktayım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Adres, ad soyad imza
bu kadar.
ve sonra savcı geldi, avukatımı aldı. Akabinde beni aldı ve olayı anlatmamı istedi. bende a - dan z - ye anlattım. sonra hemen işleme konuldu. O günün gecesinde de çocuk bulunupta özür dilediği için ben vazgeçtiğime dair dilekçe yazdım. 1 hafta sonra cuma günü saat 4:30 da beni mersin mezitli bilişim suçlarına çağırdılar. davadan vazgeçtiğim için tekrar ifademi aldılar. oradaki kişiye ben kopyasını alabilme ihtimalim var mı diye sordum ama maalesef olmaz dedi. Olay bundan ibaret.
Neyse inşallah benim gibi bu durumlara maruz kalmazsınız (saldırı yemezsiniz) Hadi arkadaşlar hayırlı günler, iyi çalışmalar.
Saygılarımla.