On3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kapatılan sitede öyle bir açıklama yok. bunlar sizin kendi düşünceleriniz. bence ahlaksız sitelerin tamamı kapatılmalı abaza bir millet olduk bunları hiç göz önüne almıyoruz.
2 gün önce sabah olacaktı sanırım gazetenin 1 sayfası komple tecavüz haberlerine ayrılmış. kız kardeşini diken bile var. özgürlük bu değil.
Ayrıca, atatürk,
Özgün fikirler uygulandığı an; Türk Ulusu yükselecektir.
Bilim, fen, teknik için Avrupa'ya gidelim, fakat kültürde, yani dilde, ahlakta, sanatta ve hayat anlayışında hep Türk kalalım.
O zaman siteleri sansürlemek yerine eğitime önem verilecek. Abaza millet olduk diyosunda bunun sebebi ***** sitelermi? Ahlaksız sitelerin tamamı kapatılmalı diyosun sana göre kapatılmalı. Sen girmek istemiyosan girmezsin, girecek adam girer. Sadece bunun için söylemiyorum bu her konuda böyle. Herkesin beyni var. Herkesin doğrusu - yanlışı var. Anlamadığım ***** siteler diyince niye aklına kardeşini onu bunu bilmem ne yapan insanlar geliyo? Herşeyin yasak olduğu iranda böyle şeyler olmuyomu sence? Yasaklayınca herşey düzgünmü olacak sanıyosun. Girmek isteyen nasıl olsa bi yolunu bulup giriyo. Burda karşı çıktığım nokta, sansürü uygulayanların düşünce yapıları. En ahlaklı benim, benim dışımdakiler gerizekalı doğruyu-yanlışı ayırt edemezler o yüzden ben onların yerine karar veririm düşüncesien karşıyım ben.