Alıntı:
excellency´isimli üyeden Alıntı
Wp Mu Çok güzeL bir sistem,ana sayfayı biraz düzenler ve grafikleri daha can alıcı yaparsanız , birazda reklamla çok güzel olabilir.Kısa süreli bir proje olmaması dileği ile kolay geLsin. |
Teşekkür ederim kardeşim.
Alıntı:
gokhancelik´isimli üyeden Alıntı
hocam hayırlı olsun gorunce cok sevındım ama sanırım tam oarak oturmamıs ben bıraz objektıf olarak baktım eksik yonleri baya bi çok yalnız engel olacak kadar değil bende bir blog açtım bu arada wp olması benı cok sevındırdı  cok severımde yalnız ole tasarım demıcem onlar zamanla duzelır yalnız blog açma sınırı yok artılarından sayılır guzel ben şahsen tasarıma hakim olmak isterdim cok ceşitli tema alternatifi sunmanıza rağmen tasarıma kullanıcı hakım değil duzelmesi dileğiyle diyorum birde sunu solıcektim ben bir programla kendi blog hesabıma programla masa üstünden girdim işte bi kaç tane blog açmışyım onlarda gorundu tamamen masa üstünden yalnız ben resim yazı vs gonderirken hata verdi bole bazı programlarla calısabılseydı cok daha guzel olurdu ama gercekten ilk başlangıç olarak cok harıka tasarıma birazdaha hakim olunabilseydi inanın türkiyede bir olurdu . Teşekkürler. |
sanada teşekkür ederim, birden falza blog alma olayını kapadık (yeni kullanıcı kaydı ile 2. blog alma olayı olabiliyor ama), tasarım konusunda dediğin noktayı düşündük ve ücretli üye servisimiz başlayacak yakında mesela onun için düşünüyoruz yani ufak miktarlar olacak tabi ki ve tüm yönetim kullanıcıda olacak teması olsun başka bir şeyi olsun falan.
kullandığın program nedir?