Tam herşey yolunda diyorsunuz aylarca emek veriyorsunuz bir çocuk gibi büyütüp gelişimini izlediğiniz sitenizin onca emeğinizin karşılığını alacağınızı beklerken bat diye hesabınız kapatılıyor ve onca emeğiniz bir çırpıda yok oluyor. google hesabım tam 97 dolar oluyor pat diye hesap kapatılıyor. Üstelik hiç bir sebeb yok. Ben şahsım olarak google politikaasına aykırı hiç birşey yapmadım. Hakkımı nasıl arayabilirim? Hesamınız durduruldu yazıyor panele girince? hesabımı nasıl açtırabilirim yada açtırabilirmiyim? İnanın şuanda çok üzüldğm onca emek boşa gitti. Eğer alamaz isem yeni bir hesap açabilirmiyim?
Lütfen yardım edin
Mailime gönderdikleri mesaj aşağıda aynen gönderiyorum
-------------------------------------------------------------------------
Merhaba xxxxxxxxxxx, Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızınAdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısındangelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışıbırakmaya karar verdik. Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızınçıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulamadüşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizinaçınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız veişbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfenbu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/suppo...&hl=tradresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Saygılar, Google AdSense Ekibi