Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - 31 Aralık 23:59 Zamanı
Tekil Mesaj Gösterimi
  #9 (permalink)  
Eski 05-12-2007, 15:49:39
SABQCES - ait Avatar
SABQCES SABQCES isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
www.seostrateji.com

İzmir Şubesi
iTrader Puanı: (81)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1634
SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!SABQCES isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!
Tanımlı

Alıntı:
HKNOCN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son gün blogspotlardan birisi link kasıp tavan yaparsa şaşırmayın derim.
Sabo Allah yardımcın olsun. Google bu.. her an herşey olabiliyor.

kim ne yapıyorsa yapsın ve elinden geleni ardına koymasın.. korkum olsaydı bunlardan yarışmaya girmezdim.. çıkacaksa çıksın , bu olursada sen kalk gek son hafta backlink kas çık şimdi sen seocumu oluyorsun ben 4-5 aydır gece gündüz google ile içli dışlı olmuşum beni yerimden edecek adama şaşarım.. o bakımdan içim rahat ben kendi seo'mu ortaya koydum içim rahat bu konuda..

en yakın şahidim sensin en başta ilk girdiğimde sözlerimi biliyorsun.. almak için girdim

Kurumlara Özel Seo Danışmanlığı l SEO Strateji www.seostrateji.com