Adsense ile yeni tanışmıştım ve web master forumlarında insanların deli paralar kazandığını okuyordum. Benim sitemden ise o zamanlarda günde 10 tık olsa 0.30 filan ya veriyor ya vermiyordu; ancak kişiler bir tıkla 5$ kazanmaktan bahsediyordu bazı kelimelerle ilgili. Bende hemen gaza gelmiştim ve 4-5 sayfa kasmıştım o kelimelerle ilgili. Sonra başlamıştım modem açıp kapatmaya ve deliler gibi tıklamaya

20 tıkla 15$ yapıyordum, zevkten 4 köşe olmuştum; çünkü böyle giderse köşeyi dönecektim. Ama çok sürmedi bu güzel günler 1 haftada 150$ yapmışım ve pinim gönderilmişti; ancak daha pin gelmeden şut ve gol olmuştum, yani banlanmıştım

Sebep gayet açıktı mis gibi hile yapmıştım ve hakkım olan bir ban yemiştim. Çok üzüldüm haliyle; ancak o zaman jeton düştü benim. Bu yaptığım hiç hoş birşey değildi, düpedüz hırsızlıktı ve ben bu hırsızlığı yapmıştım.
Ama çok şükür bu olay beni akıllandırdı ve o günden sonra hile denilen şeyi yapmayı tamamiyle bıraktım. Bu olayın bana kattığı şey çok büyük olmasına rağmen tek kattığı kötü şey adımın adsensede lekelenmesiydi. Ve bu temizlenemez bir lekeydi.
Bugün hala adsense kullanmaktayım ve hatta bugün ilk paramı aldım adsenseden hemde hakettiğim para, alnımın teri

öyle mutlu oldum ki

İnsanın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bir şey yok!
Bu mesajı neden mi attım, bende bilmiyorum ama öyle içimden geldi yazdım işte

Sadece adsenseye yeni başlayan birileri varsa ben gibi gaza gelip adını lekeletmesin ve az ama öz kazanmayı hedeflesin. Zaten layıkıyla yaparsa işini tıklarıda artar kazancıda...
Esti yazdım